James Bond & Transformer Prime


          Se intunecase tot orasul iar din departare se zarea un val de ceata care avea sa cuprinda totul, James se indreapta catre hotelul in care si-a petrecut ulitmele nopti. Inainte de a urca in camera sa hotaraste sa bea un pahar cu vin. In fata masei la care se aseza o doamna ii arunca priviri fel de fel. Era imbracata intr-un taior negru, purta o palarie de paie cu voalete, de aceeasi culoare, dincolo de valul intunecat era o frantuzoaica get-beget si era din cale-afara de frumoasa. Fata se ridica si se aseza langa el, isi scoase palaria si o aseza langa isi desprinse cateva agrafe care ii mentineauparul strans in coc, si isi scutura capul. Pletele negre ii cazura greu pe umeri.

- ‚Buna! spune Bond, incercand din rasputeri sa patrunda taina acestei femei.’

         Cauta in buzunar si scoase un pachet de Chesterfield si o bricheta. Ea intinsa mana si-i lua pachetul. Il deschide, scoase o tigara, o aprinse si i-o oferi. Bond o lua si trase fumul in piept, zambindu-i. Simti pe buze gustul rujului sau.

- ‚Fumez cam trei pachete pe zi. Daca ai de gand sa-mi aprinzi fiecare tigara vei fi ocupata, nu gluma.’

         Bond incearca s-o evite, baga mana in servieta si scoate noul dispozitiv, Asus Eee Pad Transformer Prime, o tableta ce dispune de facilitati speciale, cum ar fi suport pentru o interfata virtuala cu efecte holografice, butoane virtuale la baza ecranului si suport pentru procesare cu mai multe nuclee. Acesta acceseaza din cateva atingeri mailul, in incercarea de a evita conversatia cu tanara de langa el. Dupa cateva minute se ridica, isi ia ramas bun de la frantuzoaica si pleaca, spunandu-i chelnerului sa-i trimita o cafea si ceva de mancare in camera sa.

         Odata cu cina, ii fusese adus si un pachet dichisit, ce parea a contine lucruri costisitoare. Bond ii facu un semn chelnerului sa il aseze pe noptiera si continua sa-si exploreze al sau Eee Pad Transformer Prime: procesor NVIDIA Tegra 3 cu o frecventa de 1,4 Ghz, tehnologia SRS Sound, cameră de 8 MP in partea din spate. Iar dock-ul mobil ofera o tastatura completa QWERTY cu touchpad si port USB si in acelasi timp extinde durata bateriei cu pana la 18 ore pentru computing pe toata durata zilei, Andriod 4.0 Ice Cream Sandwich si ecran IPS de 0,1 inch realizat din sticla rezistenta Corning Gorilla. O tableta minunata pe care o achizitionase   din magazinul online www.altex.ro [un site pe care nu există niciun risc de achiziție pentru că există serviciul de garantare a prețului 2 x diferenta (dacă găsești în altă parte un produs mai ieftin, primești dublul diferenței sub forma de voucher valoric)].

         De-abia dupa ce termina cafeaua si isi aprisa o tigara, deveni constient de zgomotul discret ce se auzea in incapere, undeva in spatele sau. Era un ticait bland metalic, deloc grabit. Venea din directia noptierei.

        ‚Tic-tac...tic-tac...tic-tac...’

        Fara sa ezite, fara sa se gandeasca macar o clipa ca facea un lucru prostesc, se ghemui in spatele fotoliului si astepta, cu simturile incordate si privirea atintita asupra misterioasului pachet. Se aude un zgomot nu cu mult mai puternic decat explozia unui cartus de calibrul doisprezece, pachetul, ferfelita, cazuse pe podea. Paharele si sticlele de pe noptiera se sparsesera si pe zugraveala gri de dincolo de acestea se zarea o pata de negru de fum.Cioburile se imprastiara pe covor iar in camera plutea un miros puternic de praf de pusca.
        Se ridica, se uita pe fereastra apoi forma numarul lui Dexter. Vorbi, pe un ton masurat.

- ‚Un ananas...Nu, unul mic...doar cateva pahare...E-n regula, multumesc...Sigur ca nu...Pa!’

       Bond isi lua palaria, impermeabilul si valiza si pleca din camera indreptandu-se spre parcarea hotelului unde Dexter il astepta cu motorul pornit al unei masini aleasa la intamplare din parcare. Dupa cateva minute observa ca sunt urmariti de doi motociclisti inarmati care trag spre ei o ploaie de gloante.

- ‚Trebuie sa scapam de ei, spune Dexter, insa nici unul nu cunoastem foarte bine orasul!
- O clipa, Transformer este solutia, ii raspunde Bond cu un zambet in coltul gurii.
- Cum, dar nu erati rivali in toate salile de cinematograf?
- Nu, nu despre asta vorbesc ci despre Asus Eee Pad Transformer, o tableta al carui GPS ne va scoate din problema.’

          Totusi urmaritorii s-au apropiat de acestia intr-o intersectie. Bond scoate pe geamul masinii revorverul Beretta calibru 25, cu manerul demontabil si teaca din piele de antilopa si trage sase gloante, nimereste cele doua tinte, dovedind inca o data ca este un tragator de elita apoi isi continua drumul catre cel mai apropiat hotel explicandu-i amicului sau motivele care l-au facut sa-si achizitioneze tableta Asus Eee Pad Transformer Prime.

Niciun comentariu: