Dragoste Real(ă)

       
            Vremea era splendida perfecta pentru o plimbare, putina recreere, insa Christine se saturase sa mai priveasca lalelele, viorelele si ghioceii ce infrumusetau cel mai aproape parc asa ca decide sa plece la cumparaturi, frigiderul se cam golise iar de luat masa in oras nu prea mai avea chef, in plus ar fi dat si o tura dupa niste articole vestimentare. Pentru a cumpara produsele alimentare de obicei mergea la Real Hypermarket dar isi aminteste ca in acelasi loc poate gasi si imbracaminte, cat de bine, nu mai era nevoita sa traga dupa ea celelalte pungi, in plus este un loc atragator, preturi decente, articole pe gustul oricui, lipsa vanzatoarei care o lasa sa respire si nu se tine ca scaiul dupa ea dand parca senzatia ca o considera un potential infractor, oricum nu se lasa influentat de nimeni, decat de calitate/preț.

         Zis si facut, isi bea cafeaua si shopingul putea incepe. De obicei îi place sa colinde in tihna, de una singura, fara ca cineva sa o zoreasca sau sa piarda timpul pe la raioane neinteresante, dupa ea pentru ca general are alte gusturi decat cei apropiati ei. Partener de shoping isi lua de obicei atunci cand trebuia sa cumpere ceva pentru cei dragi, i se părea un calvar, ’oamenii sunt mereu nemultumiti, cu toate ca exista o vorba, calul de dar nu se cauta la dinti’ îsi spunea ea.

          Odata ajunsa la Real aceasta se opreste direct la colectia de imbracaminte, combinatii casual, tinute office, vestimentatie pentru sport si tricotaje pentru adulti, tinute potrivite oricarui moment al zilei. In sortiment este prezenta si o gama variata de articole de baza, accesorii si lenjerie intima. De obicei se abate de la lista de cumparaturi, asta este tot farmecul, însa uneori chiar exagera, asta îi spunea de fiecare data portofelul sau cardul gol din dotare dupa o sedinta de shoping. Initial un mod de relaxare, apoi, realizand ca a ramas leftera, o sursa de stres si ingrijorare noroc totusi ca Real nu erau preturile mari deloc.

           Christine alege ceva si se duce sa probeze apoi iese din cabina, purta un pulover bleu din casmir si o fusta dreapta, care ii punea in evidenta silueta delicata iar in completarea tinutei privirea ii este atrasa de coloratele esarfe, era o împatimita a acestora, avea o intreaga colectie dar in timp ce le cerceta simte ca o cineva o privea insistent iar cand incearca sa se inttoarca persoana din spate spune:

         - Culori, culori, culori! Unele ne plac mai mult, altele mai putin, unele ne complimenteaza tinuta altele din contra, cert este ca ... si culorile sunt parte a tendintelor in moda iar aceste esarfe iti pot da un farmec special.
         - Da ai mare dreptate! Spune ea catre Johannes, un barbat atragator cu parul blond, usor ondulat, ochii cenusii si barbia ascutita, ce sugera, parca, hotarare in tot ceea ce intreprinde.

          Fata ei era expresiva, luminata de niste ochi albastrii mari, umbriti de gene dese. Nasul ii era mic si delicat iar buzele senzuale. Nu era perfectiunea intruchipata, dar farmecul pe care il degaja il facuse pe Johannes sa se indragosteasca de ea. Tenul alb ca laptele si buclele satene cu reflexe rosiatice ce-i ajungeau mai jos de umeri o faceau sa para o printesa.

         Atractia este reciproca, si incep a discuta, plimbandu-se totodata printre jachetele, pardesiele, poncho-urile sau cardiganele, articole din care cei doi doreau sa cumpere pentru ca sezonul rece incepuse. Dupa ce isi gasesc fiecare ceea ce cauta cei doi se duc la o cafea, si asa incepe o poveste minunata de dragoste.

         Articol participant la SuperBlog2011, sponsor Real-Hypermarket.

Niciun comentariu: