Cadoul de Craciun IDEAL

           Sezonul rece si-a facut aparitia iar pana la sarbatorile de iarna mai este aproximativ o luna, pare mult insa ca deobicei toata lumea va fi stresata daca lasa alegerea cadourilor in ultimul moment. Pe vremuri, un banut si un pachet de biscuiti gasiti in dimineata de Craciun in ciorapul atarnat la gura sobei pareau o adevarata comoara. Astazi insa... lucrurile s-au schimbat.
          Perioada sarbatorilor de iarna este, probabil, cea mai frumoasa parte a anului, datorita magiei care pluteste in aer in fiecare colt al lumii si ne cuprinde pe toti. Ne lasam purtati de val si ne plimbam pe strazile luminate de beculete si stelute, care impodobesc felinarele si parca asteptam sa apara Mosul de undeva, sau macar un subaltern de-al sau, care sa ne ofere un cadou impachetat frumos, asa cum vedem in filmele de sezon. Si cum tot am ajuns la Cadouri de Craciun, trebuie sa admitem ca aici ne confruntam cu totii cu o problema. Asa porneste goana nebuneasca dupa cadouri si se produce aglomeratia din magazine, unde mii de oameni se ingramadesc pentru a gasi un lucru care sa impresioneze in mod placut persoana care-l va primii. Dar de ce sa pirdem timpul alergand prin magazine si stand la coada cand putem comanda foarte simplu din fata calculatorului, dintr-un magazin online.

          Anul acesta si Mos Craciun va lua cadourile dintru-un astfel de magazin. Nu va vine sa credeti? Cu toate ca este batran, incerca sa fie la curent cu tehnologia, asa ca,  a facut cursuri de informatica. Probabil va intrebati de unde stiu, nu? Pai nu vreau sa ma laud dar se pare ca anul acesta am fost cel mai cuminte om de pe Glob (va inteleg daca va apuca o criza de ras J). Si asta nu este totul, l-am intalnit si pe mosul, arata exact asa cum stie toata lumea, este un tip mai în vârstă, cu barba şi pletele lungi şi albe. E mai rotofei el aşa şi, probabil, din cauza asta e mereu vesel şi foarte vioi pentru vârsta lui,râde in hohote lungi si mai mult de-atat mi-a spus ca imi ofera cadourl ideal  pentru o persoana speciala pentru mine, dar am profitat de ocazie si i-am dat o lista pentru intreaga familie, care arata cam asa:
  • Mama: "Cosul de Craciun Bio". De ceva vreme incearca sa manance cat mai sanatos si va fi foarte fericita. Acesta contine multe produse pe care le consuma de obicei, ciocolata bio o va rasfata putin si va mai uita stresul pregatirilor iar cosul de rachita in care sunt toate aceste bunatati probabil il va umple cu mere cu care va servii colindatorii. Imi aduc aminte ce placut era la colindat, totul acoperit cu puf alb, cu sclipiri de argint, care acopera copacii, casele, magazinele, maşinile, absolut tot. În casă  miroasea frumos, a cozonaci, mama trebăluia de zor, avea ochii puţin obosiţi de alergătură şi zâmbetul bun ca de obicei.

  • Tata: Ce sarbatoare este aceea fara un pahar cu vin? "Setul Bar Vin pentru Craciun" pentru Craciun este perfect. Cele doua sticle de vin , Bordeux si Le Vieux Cellier, cred ca se vor ‚evapora’ foarte repede si chiar poate va vedea si o craciunita dansand pe  langa brad.

  • Iar pentru iubita mea, fiind o persoana care ii place foarte mult bijuteriile, "Caseta bijuterii lux Red" o va incanta 100% la 100%. Este destul de spatioasa pentru cate bijuterii are.  Insa asta nu este tot, "Setul De Vis", alcatuit dintr-un Medalion Titanic Heart of the Ocean CRYSTALLIZED - Swarovski Elements si un parfum discret, “Ode au reve" Yves Rocher o va face sa se simta precum actrita Kate Winslet din Titanic. Initial gasisem un set cu un ursulet si parfumul Precious Teddy Bear, ca tare ii mai plac ursuletii, dar am renuntat la acesta deoarece imi este putin teama sa nu ma paraseasca pentru unul dintre ursuleti J.

         Nu am uitat nici de concurentii de la Superblog 2011 (concurs la care participa si acest articol) si de organizatorii, fiecare veti gasi sub brad cate ceva din partea mea. Astept si eu cadoul de la voi!

Niciun comentariu: