Arsenalul suprem

         
          Amicul meu de nadejde, iti scriu aceste randuri dintr-o adevarata ploaie de gloante, esti ultima mea speranta in acest razboi fara sfarsit. Insula pe care ne-am refugiat este inconjurata din toate partile. Este o zona  locuita de cativa oameni, care se pare ca-si iubesc teritoriul, pana la sacrificiul suprem...
          Dupa acostarea navei de razboi a dusmanului pe insula, un grup a plecat sa caute un loc cat mai bun pentru statia lor radio. Nici nu banuiau ce surpriza avea sa-i astepte. La scurt timp dupa ce au facut primii pasi pe plaje, dusmani au fost atacati de noi ajutati de acei cativa localnici. Multi dintre ei au fost grav raniti. S-a dat retragerea. Rivalii s-au intors pe nava lor.

          Comandantul nu a vrut insa sa renunte si a ordonat bombardarea insulei de catre avioane. Sub o ploaie de gloante si proiectile, tancurile si militarii au reusit sa urce pe insula. Noi insa nu am cedat si am continuat lupta. Dusmanului nu-i venea sa creada cat de puternici suntem. Asa ca au scos din dotare arsenalul chimic. Folosind un gaz toxic, au reusit sa-mi omoare cativa prieteni.

           Peisajul exorbitant, in sens negativ, iti taie respiratia, numarul de inamici este destul de serios,si nu sunt prea usor de omorat. Daca la inceput mi se parea greu sa pot omori cativa inamici acum totul pare imposibil, am nevoie de ajutorul tau si al arsenalului tau pentru a invinge. Pot spune ca imi este foarte greu, la fiecare pas trebuie sa trec de unele blocaje, capcane, de o foarte mare dificultate, de aceea setup-ul tau cu produse multimedia Asus ne va ajuta sa castigam acest razboi.


            Monitorul tau 3D Asus VG278H la care este conectat media playerul O!Play te va transpune in mijlocul actiunii. Stiu ca va fi greu sa-ti tii sora departe de O!Play, un adevarat univers al divertismentului, insa la monitorul acela grafica va fi mult mai realista iar lupta propriu-zisa mai placuta in acelasi timp datorita locaţiile extrem de spectaculoase în care aceasta se desfăşoară: cabane în flăcări, peşteri infestată de paianjeni,cimitirul naval format in partea de Sud a insulei, în cala inundată a unui vapor sau chiar atunci cand esti în urmărirea unui convoi de masini ale dusmanului.
                              

          Trebuie sa intri in pielea unui soldat adevarat. Înconjurat de peisajul devastat al padurii ce nu doarme, trebuie să te adaptezi junglei şi să dai uitare frumoasele plaje cu ape cristaline, pe care le stiai, va trebui sa cooperam, vom analiza opţiunile tactice disponibile pentru a stabili planuri de atac. Inamicii ne poate surprinde la fiecare pas iar de multe ori, lupta cu mai multi inamici poate fi evitata stand ascuns dupa un copac, dupa un dulap, ascuns acolo intr-o incapere unde becul nu functioneaza sau, dupa diverse materiale depozitate prin diferite locatii.
         
          Vom sa punem accent pe vigilenta si atentie in capturarea inamicului, in rabdare si viclesug, fiecare zgomot ne aduce mai aproape de victorie de aceea setul audio premium pentru gaming ASUS Xonar Xense, format din placa audio de ultimă generaţie şi căşti audio de calitate superioară, pe care il ai in dotare ne va aduce victoria asupra adversarilor. Vei auzi pana si pasii inamicului, fluieraturile de plictiseala ale acestuia de la distante foarte mari, cand nu-i atent poate fi nimicit, daca este unul singur; dar daca altul sta la panda si nu stii de el, sunetul intens si clar va face diferenta, vei reactiona imediat, il vei lua prin surprindere.

           Nu mai pot scrie, dusmanul este la cativa pasi in spatele meu, voi astepta sa-mi vii in ajutor, atata timp cat Asus exista, victoria este posibila.
         
           Articol scris pentru SuperBlog2011, sponsor Asus.

Niciun comentariu: