Republic of Gamers


            Republic of Gamers? nu , nu este o tara, ci acesta este numele unei marci exclusiv creata de Asus pentru gameri inraiti, de fapt pentru cei mai pasionati dintre cei inraiti. Filosofia ROG se bazează pe ideea performanței de primă clasă, pe controlul inovativ conferit utilizatorilor și pe designul conceput special să răspundă cerințelor pasionaților de jocuri.

             Cei de la Asus au inteles importanta gamingului in vietile noastre si incearca sa ne ofere produse dedicate, care sa asigure performantele grafice necesare unei experiente desavarsite. ROG, Republic of Gamers, este o linie de produse dedicata acestei caste a gamerilor, realizata pentru a-i urca pe cei mai merituosi dintre ei pe culmile gloriei in razboaiele lor virtuale, senzatii pe care am avut si eu placerea sa le traiesc, senzatii de intensitate maxima, o lume din care cu greu te vei desprinde, chiar si cele mai realiste persoane.

            De la prima intalnirea cu un dispozitiv din aceasta gama este imposibil sa nu fii cucerit, laptopuri concepute pentru toti gamerii pasionati care vor sa joace oriunde, echipate cu cele mai performante procesoare pentru rezultate remarcabile in orice aplicatie, placi grafice ce ofera grafica 3D de prima clasa, sistem foarte usor de overclocking, adevarate “bestii” portabile, si nu doar din punctul de vedere al configuratiei hardware, fiecare laptop are farmecul sau, datorita calitatii materialelor utilizate pentru finisaje dar si datorita unor mici detalii de design ce fac orice laptop ROG sa iasa in evidenta.

            Ma aşteptam ca un astfel de monstru să fie gălăgios şi fierbinte după o oră de joacă. M-am înşelat, greu de detectat - termic şi fonic. Este posibil ca un laptop obişnuit, cu sistem de răcire înghesuit, să devină mai gălăgios în full load insa un astfel de laptop va fi intotdeauna foarte discret, asta este ce-i drept, acum sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, nu?

            Un produs ROG este capabil să te facă mândru acasă, în timpul unei partide de gaming cu cel mai recent joc, într-un LAN Party cu prietenii sau în experimente overclocking, adică atunci când ai mai mare nevoie să arăți că poți să scoți si ultimul strop de performanță din sistemul tău. Dar seria ROG nu se limitează doar la plăci de bază sau video. Pentru a completa perfect arsenalul tau au fost special create si alte componente pentru pentru jocuri imersibile: monitoare 3D, routere (destinate acelora care caută să joace online fără întârzieri, doresc un acces mai rapid la Interne sau vor viteze de transfer egale cu cea a luminii), mouși gaming și căști audio (perfecte pentru jocul în medii zgomotoase precum sălile de internet sau competiţiile live, casti ce utilizează o tehnologie duală pentru atenuarea şi filtrarea zgomotului atât pentru difuzoarele sale de calitate, cât şi pentru microfon, rezultatul fiind un sunet direcţional şi clar pentru gamerii profesionişti care se concentrează pe câştigarea jocului).

            Asadar va dau tuturor intalnire in Republic of Gamers, o lume independenta guvernata doar prin divertisment si distractie, in care plictiseala si monotonia sunt interzise prin lege, o lume in care avem la dispozitie “armele” potrivite pentru a fi intotdeauna mai buni, adevarati invingatori, imediat voi veni si eu, doar să urc pe covorul fermecat şi zbor către voi!



Articol scris pentru Superblog2011.

Niciun comentariu: