Calatorie in viitor


            Ma trezesc din cauza unui soc, incerc sa privesc in jur insa privirea imi este incetosata, vad foarte multe luminite, butoane, ecrane. Ma linistesc cateva minute si incerc sa ma ridic. Auuuuu!!! Tocmai am dat cu capul in ceva, spatiul este atat de mic, noroc ca nu sunt claustrofobic, privire mi se opreste la cel mai mare ecran din jurul meu, este un film, il pornesc, incredibil, se pare ca sunt colegii mei de la Cadouri Borealy. Acum inteleg totul, imi amintesc cu lux (la pronuntarea acestui cuvant privirea imi straluceste asemenea unui diamant)... ’de amanunte’, nu pot crede ca a functiuonat, am fost trimis in viitor, in anul 2031, cu misiunea de a afla cum arata magazinul online de Cadouri si Bijuterii premium Borealy www.Cadouri-originale.ro. Ar cam trebuii sa ma grabesc, in maxim 3 ore capsula de teleportare va pierde din energia necesara intoarcerii mele in anul 2011.

          Cobor grabit, prima privire imi taie respiratia, peisajul foarte schimbat, cladiri incredibil de inalte dintr-un material asemanator sticlei, tot felul de obiecte zburatoare. Merg putin si gasesc un fel de internet cafe. ’Voi incera aici...!’, imi spun.
          La primul pas pe care il fac in interiorul incaperii nu pot sa nu observ prograsul tehnologiei, calculatoarele foarte schimbate, interfata tridimensionala controlata prin gesturi. In cateva secunde accesez magazinul online de care sunt interesat. Odata ajuns pe site, mi se deschide o fereastra din care pot alege vizita in camera ce dispune de tehnologia hologramelor, ceea ce si aleg iar imediat sunt indrumat intr-o camera alaturata. Deschid usa si nu-mi a vine crede ce vad, mii de bijuterii si nu numai, pe rafturi rotindu-se in jurul meu.

          Dupa cateva secunde apare si holograma unei domnisoare foarte dragute care are scopul de a ma ajuta in alegerea produsului de care am nevoie si imi face si o scurta prezentare a magazinului.

          ’- Buna ziua! Ne bucuram ca vizitati magazinul online de Cadouri si Bijuterii premium Borealy, un loc unde punem pret pe calitate, seriozitate si promptitudine. Colectiile noastre includ bijuterii delicate sau masive, cu diverse pietre pretioase si semipretioase, perle de cultura albe, roz sau negre, coliere cu turcoaz, cercei cu onix, bratari cu perle, bijuterii realizate din materiale din toata galaxia, si foarte multe cadouri speciale. Pentru ca personalitatea clientilor este diferita, la fel si starile de spirit vei gasi printre bijuteriile noastre modele clasice, potrivite pentru zi, dar si modele complexe potivite pentru tinute statement si de seara.
            -O bijuterie este un cadou care lumineaza cele mai importante evenimente din viata, o declaratie a elegantei, un accesoriu pretios care caracterizeaza o stare de spirit. Toate acestea au stat la la baza crearii acestui magazin. Viitorul apartine celor ce cred in frumusetea viselor lor. Visul nostru este acela de a darui fericire prin bijuterii. ’

           Observ undeva si niste mici dispozitive, se pare ca au rolul de a afisa o holograma foarte realista a unui inel si caruia i se poate seta mai multe modele in functie de ocazie, tinuta, buna dispozitie. Mai mult de-atat, bijuteriile pot fi si incercate, cum? Computerul ne scaneaza corpul iar apoi este afisata propria holograma purtand bijuteriile de care suntem interesati. In ciuda tehnologiei avansate, in cea mai mare parte a bijuteriilor si-au pastrat caracteristicile.

           Raman surprins la fiecare pas, dar se pare ca am pierdut notiunea timpului, ar cam fi timpul sa plec, bine ca nu sunt impreuna cu prietena pentru ca...hologramele noastre se mai intorceau in 2011 :) la cat de captivante par bijuteriile. 


           Articol scris pentru SuperBlog 2011.

Niciun comentariu: