Noua generatie Toyota Yaris


            Vrei ca lumea sa intoarca privirea dupa tine? Vrei confort si mediu placut? Vrei sa folosesti cele mai noi tehnologii? Vrei sa ai grija de mediul inconjurator? Vrei ca timpul sa treaca mai placut in unele momente? Atunci cu siguranta ...o vei dori,... o vei iubi si indragi, tot timpul vei fi cu ea, in orice moment din viata ta! Da... este noua Toyota Yaris, o masina compacta, extrem de agila si surprinzator de ingenioasa. Ca si generatiile precedente, a treia generatie Toyota Yaris este mereu cu un pas inainte si vine cu o serie de dotari standard, specifice unei clase superioare.

            Din punct de vedere al designului exterior, noua maşină, căci vorbim despre un model complet nou, prezintă elemente preluate de la fraţii mai mari. Datorită acestui aspect, imaginea de ansamblu a părţii frontale, inspiră dinaminsm, în comparaţie cu generaţia pe care o va înlocui noua Toyota Yaris.Toate privirile vor fi atintite asupra ta. În spate, spoilerul este conceput mai sportiv, iar pe hayon a fost montat un mic spoiler . Mai adăugăm pragurile laterale, jantele cu un design sport, dar şi geamurile cu folie neagră, iar rezultatul este o masinuta de oraş foarte nervoasă (doar stim ca esentele tari sunt tinute in recipiente mici) şi care promite să se diferenţieze suficient de restul rivalilor din clasa mică, care vor fi eclipsate cu siguranta intr-o intalnire de gradul 0 cu aceasta.

           Stilat şi agil, noul Yaris dispune de un interior spaţios, confortabil şi de o tehnologie accesibila utilizatorului. Acum nu te vei mai plictisi la semafor, in traficul atat de enervant sau asteptandu-ti sotia de la coafor. Aceasta include sistemul mutimedia Toyota Touch - sistem inteligent de acces si control al functiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1", color si camera video pentru marsarier. Toyota Touch & Go adauga acestuia si sistemul de navigatie si serviciile web.
 
            De cate ori nu ati fost nevoiti sa apelati la harta? Opreati masina, intindeati harta, cateva zeci de minute pierdute, dar daca mai venea si o rafala de vant sau ... mai rau, o ploaie! Adevarate cosmaruri. Totul este acum atat de simplu, harta intregii lumi vă va sta la varful degetelor. In plus, acelasi sistem multimedia, reprezinta o adevarata revolutie in segmentul B, permitand conectarea la telefonul mobil, trimiterea de sms-uri, cautarea de puncte de interes si multe alte functii inovatoare care te vor face sa pierzi notiunea timpului, o adevarata capsula de teleportare, vei ajunge la destinatie fara sa-ti dai seama.

             Interiorul.... un habitaclu creat in jurul soferului, cu o pozitie de condus ergonomica, întreg bordul a fost regăndit, redesenat, oferind ergonomia pe care oricare şofer o caută la o maşină destinată cu preponderenţă oraşului. Un interior proiectat inteligent care imbina ornamente cromate si argintii, detalii imbracate in piele, materiale delicate la atingere.
                                        
          

             Ceasurile de bord sunt poziţionate tradiţional, în spatele volanului, ecranele sunt mari, ceea ce oferă o bună vizibilitate asupra informaţiilor furnizate de acestea. Pe de altă parte, toate butoanele de comandă a diferitelor funcţii, au fost poziţionate ideal, astfel încât şoferul să nu fie nevoit să-şi îndrepte atenţie către acţionarea butoanelor, iar pornirea si oprirea motorului nu a fost niciodata atat de simpla, pur si simplu prin apasare unui buton. Te vei crede la bordul unui avion, insa fara stewardese, care sper ca vor fi la pachet cu varianta hibrida a noului Yaris.

             Totul cu un consum minim de combustibil si emisii de noxe reduse. Si pentru ca este o Toyota, noul Yaris este construit respectand cele mai inalte standarde de siguranta si calitate.

              
              Articol participant la SuperBlog2011.

Niciun comentariu: