Ce inseamna sa fii pregatit oricand!


           Vă bucuraţi la gândul următoarei vacanţe? Urmeaza o calatorie de afaceri? Sau apare ceva urgent iar a doua zi trebuie sa fiti in alta tara? Pentru oricine ziua de dinaintea plecarii poate deveni un calvar, exact ceea ce mi s-a intamplat si mie.

          Era o seara linistita iar un prieten din Cehia astepta la capatul firului de telefon pentru a-i raspunde. Era ceva de bine insa urmatoarea zi trebuia sa plec. Bun... sa fac bagajul, dar ce bagaj? Care valiza? In casa aveam doar o geanta, ce-i drept mare, insa insuficienta, trebuia sa plec pentru o perioada foarte mare de timp. Cerul mi-a cazut in cap, nu aveam alta solutie asa ca am indesat cat am putut geanta cu haine, insa cand incerc sa o inchid un fermoar a cedat, bine ca mai avea unul. Ce mi-as fi dorit in acel moment gama de bagaje American Tourister din oferta Real! O astfel de gama de bagaje poate fi achizitionata cu 60% reducere prin noul program de loializare la Real.

           Colectia este formata din 8 produse, incluzand trolere, geanta de calatorie cu roti, geanta pilot, geanta mica de voiaj, rucsaci si geanta pentru cosmetice. Gama de produse este perfect adaptata necesitatilor unei familii, indiferent daca este vorba despre calatorii sau pentru petrecerea timpului liber, iar multumita aspectului modern si a liniilor simple va fi deopotriva apreciata de utilizatorii business.
          Ce-mi trebuia mie mai exact in acel moment? Rucsacul mare cu spatele captusit, curele confortabile si compartiment interior cu protectie, in care sa arunc laptopul si setul de 2 trolere, ideal pentru orice tip de calatorie. 
  • Maner retractabil din aluminu-usor cu design ergonomic
  • Roti plastic cu rulmenti din otel pentru manevrabilitate si rulare usoara 
  • Structura ramforsata pentru a conferi soliditate
  • Manere captusite care confera confort la carat
  • Buzunar frontal incapator, usor de accesat, cu dublura de protectie
  • Placuta de identificare nume/adresa 
  • 3 buzunare interioare 
  • Curele ajustabile pentru o organizare interioara eficienta a bagajului
  • Fermoar rezistent optiune lacat
  • Lacat inclus.
           In afara acestui episod totul a decurs foarte bine, am ajunj fara alte probleme la destinatie, Chomutov, Cehia, noua mea locatie pentru o perioada nedeterminata, de unde scriu si acest articol pentru SuperBlog 2011 iar mai jos va las o vedere din acest orasel.

           Asa ca nu uitati pe cât de mare este anticiparea, pe atât de rapid o călătorie în străinătate poate deveni un coşmar. În perioada premergătoare informaţi-vă asupra destinaţiei de vacanţă şi a vremii, astfel încât să planificaţi bagajul în mod corespunzător. Bucuria şi entuziasmul momentului atât de aşteptat al plecării în vacanţă, riscă să fie umbrite de stressul împachetării bagajelor. Numai gândul că aţi uitat ceva vă poate strica din prima zi, vacanţa iar pentru fiecare destinatie, scurta escapada departe de drumurile batute sau pentru fiecare vacanta, exista o geanta de calatorie potrivita..Noul program de loializare de la Real ti-a pregatit o serie de genti de calatorie si accesorii semnate American Tourister, faimoase pentru stilul, rezistenta si functionalitatea lor. Descopera chiar acum colectia care justifica dorinta ta de a calatori!

Niciun comentariu: