Soferul Toyota

O alta proba pentru concursul Superblog 2010. Toyota sponsorul acestei probe ne cere sa prezentam profilul psiho-sociologic al soferului de Toyota, asa cum il percepem sau ni-l imaginam noi. Dupa o profunda studiere a masinilor Toyota iata la ce concluzie am ajuns.
Dupa parerea mea profilul psiho-sociologic al soferului de Toyota arata cam asa:

  • Acesta este o fire calmă. Este genul de persoană mereu liniștită, care e mereu cu capul pe umeri, care încearcă să-și joace rolul în viață ca la carte. Cred că asta atrage multe persoane alături de el pentru că sunt mulți cei care își doresc să fie așa raționali și cerebrali precumeste el. Cred că da dovadă de obiectivism în cele mai multe cazuri, are capacitatea de a gândi la rece și de a nu se pripi în luarea deciziilor. Deaceea cred că, înainte de a face un lucru, analizeaza și reanalizeaza toate variabilele, și doar atunci când este cu adevărat convins că acele variabile îi sunt favorabile, doar atunci acționeaza. Prin urmare este prudent în viață, și asta poate survine fie dintr-o educație mai deosebită, mai strictă, pe care a primit-o în familie, fie din cauza unor probleme care l-au făcut să-si reactualizezi standardele de viață și să nu inițieze nicio acțiune fără a se gândi și a cântări bine situația înainte.

  • Cred că este o persoană foarte ambițioasă și perseverentă, tinde să faca orice pentru a-si îndeplini visurile și idealurile. Obișnuiește să-si faca planuri pe termen lung și încearca să le respecte cât mai bine.


  • Cred totodată că are niște principii de viață bine conturate, foarte responsabil, pretentios, atent la calitate, ceea ce-l atrage spre masinilecu standarde inalte de calitate precum Toyota.

  • Este persoană preocupată foarte mult de exterior. Ești foarte preocupată de estetic, are ochi buni la detalii si bănuiesc, ca probabil sunt si persoane cu o stofă de artist. Este atras de masinile Toyota pentru ca acestea au un design remarcabil, calitate superioara si tehnologie inovatoare. Poate că această preocupare pentru frumos, pentru lucruri care să tind spre a fi perfecte i-a impus și o doză de perfecționism, și cred că tot ceea ce face, încearca să faca cât mai bine cu putință, se implica în toate modurile posibile, afectiv, spiritual, intelectual pentru ca acel lucru să iasă cât mai bine posibil.

  • Este o fire comunicativă și atrage mulți oameni în jurul său, are foarte multi prieteni, ei fiind și cei în care are încredere să le ceara un sfat, asta pe lângă persoanele din familia sa. Prietenii sunt pentru el persoane care au trecut prin multe întâmplări alături de el, care și-au dovedit devotamentul în timp, persoane pentru care ar fi în stare să faca orice și care, la rândul lor, ar face orice pentru el. Ii plac mult copiii mici, animalele și natura, și ele scot cu adevărat la iveală acea inocență, acea dorință de libertate precum și sensibilitatea sa.

  • Este o fire prudentă, nu îsi asuma prea des riscuri, și tot ceea ce face este grație perseverenței și ambiției sale, a muncii proprii, muncește mult și se dedici foarte mult lucrurilor care îi plac, fie ele profesionale sau simple pasiuni.

  • Este o persoană ordonată și pedantă, îi place ca lucrurile în jurul tău să fie mereu aranjate la locul lor. Cred că nu poate dormi noaptea dacă în jurul său lucrurile nu sunt aranjate, pentru că însăși gândirea lui e una ordonată.

Mai exact este o persoană care încearcă să-și joace viața ca la carte. Esti o persoană foarte corectă atât cu cei din jur cât și cu el însăsi. Deaceea de cele mai multe ori încerca să se comporțe exemplar în tot ceea ce face. Cei din jurul său il admiră pentru asta. Corectitudinea aceasta cu cei din jur și implicit cu el însusi vine dintr-o educație foarte bună pe care ai primit-o în familie dar și dintr-o fire a sa perfecționistă. Cred că faci tot posibilul să faci toate lucrurile cât mai bine poți. Isi iubeste familia si tine foarte mult la mediul inconjurator, stie ca Toyota acorda foarte multa atentie masinilor ecologice. Varsta medie ar fi undeva la 30 de ani, locuieste in mediul urban, are studii superioare si are o slujba care-i asigura o situatie materiala buna.

Niciun comentariu: