SuperBlog 2010: etapa nr 4


Sponsor: real,- Hypermarket Romania
Nume proba: Cutite fara egal – campanie de fidelizare clienti
Enunt proba: real,- Hypermarket Romania a lansat in octombrie un nou program de fidelizare a clientilor: „Cutite fara egal”, in urma rezultatelor bune inregistrate de campaniile anterioare: „Ia-ma acasa”’ si Gateste fara egal’.
Alegerea programului „Cutite fara egal” de la Thomas Rosenthal a fost facuta pe baza unui studiu anterior efectuat de companie, care a presupus intervievarea unui esantion determinat de clienti, in majoritate beneficiari ai programelor de fidelizare derulate anul trecut de real,-Hypermarket. 93,93% dintre clientii intervievati, au raspuns afirmativ la intrebarea privind participarea la campaniile anterioare, peste 51 % au declarat ca isi doresc sa colectioneze cutitele Thomas Rosenthal in cadrul unei astfel de program, iar peste jumatate au preferat cutitele Thomas Rosenthal din cele cinci cinci branduri renumite propuse.
 ..................................................................................................

     Dupa cele doua campanii “ Ia-ma acasa” si “Gateste fere egal”  Real ne bucura cu inca una si anume “Cutite fara egal”, produse de colectie marca Thomas Rosenthal.
     Evident ca este o idée foarte buna , mai ales ca pe criza aceasta nu isi permite foarte multa lume sa isi cumpere un cutit profesionist in valoare de 140 Ron. Insa prin programul de fidelizare “cutitul bucatarului” poate fi achizitionat la doar 40 ron, iar colectia mai cuprinde alte cateva cutite, si anume cutite de paine sau friptura, cutitul Santoku, cutit universal si satar.
     Cuțitul e cel mai bun aliat al bucătarului. Și nu doar al bucătarului profesionist (înțeleg prin “bucătar”-persoană care gătește). Un cuțit prost sau neascuțit poate duce la accidentări (da, te poți tăia rău de tot cu un cuțit neascuțit), la oboseală prematură și bătături dureroase, la mâncare făcută prost, la renunțare uneori sau la depresie (nu râdeți, s-au văzut cazuri). Sigur, ca să ajungi la depresie din cauza unui cuțit care nu taie . Oricum am lua-o, cuțitul e pentru bucătar cam ce e crosa pentru un jucător de golf (eram tentat să fac paralela cu samuraiul si sabia lui dar mi-am zis că poate e mai bine să mențin discursul în zona uneltelor), cam ce e coasa pentru Emil Boc ori cam ce e ața cu plumb pentru un zidar. Ce trebuie să cauți când cumperi un cuțit? Mai bine vă spun ce nu trebuie să cauți (rețineți, nu vorbim aici despre cuțitele specializate pentru filetare, curățare, tranșare ci despre “cuțitul bucătarului”, cea mai mare și mai importantă piesă dintr-un set, cutitul cel mai des folosit.
-          nu căuta un cuțit ușor, greutatea e un avantaj, te va ajuta să tai mai repede și mai bine
-          nu căuta un cuțit prea greu, mizând pe afirmația de mai sus, când cuțitul e prea greu obosești repede și gătitul devine o corvoadă, cel mai bine e să cântărești cuțitul în mână înainte de a-l cumpăra, îți vei da seama foarte repede dacă ți se potrivește.
      -    nu căuta un cuțit subțire, cu lama flexibilă, gândește-te că vei tăia cu el carne, legume mai moi sau mai tari, pâine (asta dacă nu ai un cuțit special pentru pâine), fripturi. o lamă flexibilă poate duce la accidentări
      Mai bine nu mai cauti nimic, te duci direct la Real si cu siguranta “cutiul bucatarului” se va potrivi fiecaruia dintre dumneavoastra. Indeplineste toate cerintele de mai sus.  Este usor de manevrat, lama perfect echilibrata pentru taieri de mare precizie. Lama este din otel inoxidabil, antiderapant, ergonomic si rezistent si in plus isi pastreaza ascutimea.
     Acest articol participa la concursul Superblog 2010.

Niciun comentariu: