SuperBlog 2010: etapa nr 11


Sponsor: Tara Fashion
Nume proba: Recenzie despre magazinul online www.tarafashion.ro
Enunt proba: Esti redactor de moda la o revista pentru femei si ai de scris o recenzie despre magazinul online www.tarafashion.ro. Prezinta-le cititoarelor opinia ta despre site-ul si produsele Tara Fashion.
....................................................................................................................

 
       Cumpărăturile pe internet au luat amploare în ultima vreme si au aparut din ce in ce tot mai multe magazine online.  Intr-un studiu am vazut ca romanii au facut cumparaturi online in valoare de 200 de milioane de euro in acest an. Cei mai multi bani sunt cheltuiti pe electronice si electrocasnice  insa din urma vin puternic magazinele online care vand haine iar unul dintre acestea este Tarafashion.ro.
       Magazinul online www.tarafashion.ro a fost lansat in ianuarie 2006, ca o alternativa la magazinele clasice. Este un concept nou, iar colectiile gasite aici sunt limitate, deosebite si au preturi mai mici decat oferta similara din magazinele clasice. Clientii, sau mai bine spus clientele pentru ca 99% din produse sunt pentru femei,  beneficiaza de promotii, programul “Hapy Hapy Hours!”si sunt rasfatate cu multe surprize. In acest moment in care scriu articolul pe site este urmatoarea promotie: 20% reducere la comenzile finale de minim 150 lei: transport gratuit la comenzile finale de minim 150 lei; rochie cadou la fiecare comanda de minim 420 lei; valabila in perioada 16-18 oct. 2010. In plus fiecare client nou primeste un cupon reducere de 30 lei iar daca se mai aboneaza si la Newsletter-ul Tara mai primeste un cupon de 10 lei.
      
       Pe tarafashion.ro  puteți găsi o varietate de produse, obiecte de calitate, și foarte important, piese vestimentare de bun gust. Dacă aveți dubii, trageți cu ochiul, pentru că explorarea site-ului este foarte ușoară. Este de apreciat foarte mult secțiunea de căutare avansată, unde clientul poate selecta diverse categorii și poate să găsească foarte ușor ceea ce îl interesează. Din acest motor de căutare avansată, cel mai interesant mi se pare secțiunea de ‚stil’, unde poți selecta exact tipul de haine care îți place. De exemplu, dacă ai nevoie de o ținuta ‚office’, nu trebuie sa cauți printre nu știu câte pagini de sacouri, vei găsi fix acele piese care se potrivesc cel mai bine, iar in curand veti putea proba hainele mai eficient ca niciodata datorita cabinei de proba, o noua surpriza pe care v-o pregateste Tara.
       
      De asemenea, foarte util pentru un magazin on-line de haine, și un aspect pe care eu nu l-am vazut în alte „locații” de pe internet, este secțiunea de „ținute complete”. Pentru persoanele cărora nu le face plăcere sau nu au timp să cutreiere și, mai ales, să cotrobăie prin magazine, mi se pare excelent. Numai de cate ori imi aduc aminte cand isi cumpara prietena mea o buza sau ceva care ii placea foarte mult iar apoi era neaparat nevoita sa-si caute si fusta cu care sa se potriveasca. La Tara Fashion nu veți întâlni asemenea situații, pentru că cei care se ocupa de site deja v-a pregătit ținute frumoase gata asamblate, armonioase și decente. In plus de atat pe Tarafashion apar mereu noi produse, în ton cu tendințele, așa că nici nu e nevoie să căutați prin reviste ce se poarta, pentru că deja alții au selectat produsele cele mai căutate și vi le pun la dispoziție.
        Produsele sunt descrise foarte detaliat, de la compozitia materialului, culori si marimi disponibile pana la accesorile pe care le are, modul si temperatura de spalare. In plus cu functia de marire a imaginii produsului respectiv puteti vedea foarte clar pana si cusaturile si puteti aprecia daca articolul vestimentar se potriveste conformatiilor corpului dumneavoastra.
        
      Daca aveti de gand sa va cumparati ceva de imbracat va recomand sa treceti pe acolo, nu este decat la un click distanta si veti gasi orice ati cauta, in plus se apropie sarbatorile de iarna, cu siguranta cautarea unui cadou nu va va mai ocupa foarte mult timp sau va puteti cumpara tinutele pentru petrecerile ce vor urma, de Craciun sau Revelion. Si nu uita, oriunde, oricind Tara te imbraca on-line!
       Acest articol participa la concursul Superblog 2010.

Niciun comentariu: