Camera foto BenQ C1250

  
    BenQ a lanseaza in Romania modelul C1250, o camera foto digitala echipata cu un senzor CCD de 12 megapixeli ( avand o rezolutie maxima de 4000 x 3000 si o rezolutie minima de 640 x 480), zoom optic 3x, un display LCD de 2.7” si care include tehnologia de identificare inteligenta a ipostazelor de fotografiere.
    Noul BenQ C1250 combina designul sic cu tehnologiile de ultima ora, pentru a realiza cu usurinta fotografii clare la un pret accesibil tuturor. Noul C1250 are un ecran de 2.7 inchi LED backlight si care afiseaza clar fotografiile, chiar si in soarele puternic de amiaza. Senzorul are o sensibilitate ISO de la 50 pana la 6400 (VGA si HD16:9), fotografiile vor iesi la fel de clare si lipsite de umbre, aratand natural chiar si in conditii de iluminare slaba. Bateriile dureaza mai mult cu ajutorul LED backlight si sunt usor de schimbat.
     Exteriorul elegant al noului aparat C1250 vine in doua variante de culori, si anume negru si argintiu, cu lentile ce permit un zoom optic de 5x si zoom digital 3x, facand posibila fotografierea in mod macro incepand de la 10cm dar si a subiectilor aflati la mare departare. Camera foto BenQ C1250 inglobeaza tehnologia de detectie a imaginii, pentru a analiza in detaliu ipostaza de fotografiere: luminozitatea subiectului, contrastul, distanta si gradatiile culorilor. Camera alege imediat unul dintre cele 8 moduri, pentru a asigura setarile perfecte pentru fotografiere: peisaj, scena de noapte, portret de noapte, apus, macro, portret, fotografie cu lumina in spate si portret cu lumina in spate.
     Noul BenQ C1250 este potrivit in special pentru fotografierea oamenilor, datorita tehnologiilor avansate de identificare a fetelor, capturarea zambetului, detectarea clipirii si imbunatatirea tonurilor de culoare specifice pielii pentru a elimina orice posibile pete sau imperfectiuni ale pielii.