Sony Ericsson Xperia ray



           Sony Ericsson Xperia ray a fost anunţat oficial astăzi şi vine în întâmpinarea utilizatorilor care pun preţ pe design şi performanţe deopotrivă. Xperia ray are 9,4 mm grosime, ramă de aluminiu şi un ecran de 3.3 inch (480 x 854 pixeli) cu tehnologie Bravia Engine.
          Alte dotări semnificative ale smartphone-ului Xperia ray sunt:
  • OS Android 2.3 Gingerbread
  • Procesor Snapdragon 1 GHz
  • Cameră foto de 8 MP, video HD 720p, autofocus, senzor Exmor R, LED Flash
  • HSDPA, Wi-Fi 802.11n (include Wi-Fi hot spot), Bluetooth
  • GPS, A-GPS
  • Slot microSD, card de 4 GB inclus
  • 111 x 53 x 9.4 mm, 100 de grame
  • Baterie Li-Ion 1500 mAh
          Xperia ray va sosi în magazinele din Europa în partea a treia a acestui an. Preţul rămâne deocamadată ţinut ascuns sub prelată.

TVA-ul inapoi, la orice laptop sau netbook!


TVA Inapoi pentru Orice Laptop sau Netbook!
           Achizitioneaza orice laptop sau netbook de pe eMag in perioada 22-30 iunie 2011 si primesti TVA-ul inapoi, sub forma de Card Cadou!
           Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 1-15 septembrie 2011, pentru a comanda orice produs listat pe eMAG.ro, din categoriile: Televizoare,Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Aparate Frigorifice, Aragazuri, Cuptoare incorporabile, Plite incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile.
          Cardul Cadou este transmis in format electronic, prin e-mail, in aceeasi zi dupa emiterea facturii. Cardul Cadou nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.

TVA Inapoi pentru Orice Laptop sau Netbook!

Nokia N9 – un smartphone foarte asteptat


           Nokia N9 a fost prezentat oficial şi în România, în cadrul unei conferinţe de presă organizată de companie.
           Nokia N9 se face remarcat printr-o construcţie suplă, lipsită de puncte de îmbinare. Carcasa de tip unibody este confecţionată dintr-o singură bucată de plastic policarbonat, în care toate componentele sunt montate prin spaţiul acoperit în cele din urmă de ecran.
          Nokia N9, primul smartphone bazat pe sistemul de operare MeeGo, tocmai a fost anunţat în Singapore, cu ocazia evenimentului Nokia Communications 2011.