Parteneri media SuperBlog2011


          Cel mai mare concurs pentru bloggeri din Romania, Superblog 2011 este aproape de a se incheia. Inainte de aflarea castigatorilor sa nu-i uitam pe cei din spatele cortinei, partenerii media. Asa ca multumesc:
  • TVR – Zon@IT :o emisiune dedicata fenomenului informational pe care o urmaresc cu multa placere mai ales cand este vorba despre review-ri ale celor mai noi jocuri. Începuta în octombrie 2006 Zon@ IT este unul dintre cele mai longevive și mai serioase programe de profil. Cu un conținut ce variaza de la hardware si gadgeturi până la jocuri pentru PC sau console, software sau ghiduri de utilizare a diverselor aplicatii si dispozitive, Zon@ IT ofera o viziune cuprinzatoare asupra domeniului.
  • revista Connect: este cea mai citită, cea mai documentată, cea mai actuală şi cea mai utilă publicaţie de telecomunicaţii şi Internet. Conceptul redacţional cuprinde toate temele care privesc dezvoltarea telecomunicaţiilor şi a computerelor mobile. Domeniile tematice se extind de la telefonia mobilă şi cea fixă, până la teste de smartphone-uri, laptopuri, sistem de navigaţie, accesorii, jocuri şi, nu în ultimul rând, subiecte din aria Internetului. Aceasta se adreseaza mai multor categorii de cititori: începătorilor pasionaţi, utilizatorilor importanţi şi profesionştilor din domeniul telecomunicaţiilor.
  • Revista Photo Magazine: o publicaţie ce combină arta fotografică cu tehnica foto sub aceeaşi copertă. Photo Magazine oferă cititorilor într-o prezentare de excepţie cele mai reuşite fotografii ale artiştilor români şi străini alături de ultimele inovaţii în tehnica fotografică.
  • RadioLynx.ro: un post radio-vizual interactiv, un site si o retea de blog-uri ale realizatorilor de emisiuni, un loc in care poti vedea transmisii live de la concerte de club, evenimente de business, seminarii si conferinte nationale si internationale si un loc in care participantii Superblog au putut discuta in timp real cu sponsorii si castigatorii editiilor precedente.
  • www.121.ro: comunitatea femeilor senzationale. Daca vei cauta sfaturi sau cauti un mod placut de a-ti petrece timpul acest site te asteapta cu bratele deschise. Aici gasesti totul despre frumusete, dieta, horoscop, modă, relaţii, sanatate, fitness, carieră, familie si multe alte subiecte interesante.
  • Medialook.ro ajută companiile în distribuirea știrilor către jurnaliști, editori, bloggeri și website-uri. Comunicatele de presă sunt moderate de către editori în vederea publicării pe site. Materialele aprobate sunt indexate în baza acestora devenind vizibile principalelor motoare de căutare precum: Google, Bing și Yahoo.
  • PRwave - oferă servicii de consultanță în domeniul imaginii, comunicării și relațiilor publice tuturor companiilor
  • Castigatorii editiilor trecute SuperBlog: Obisnuit.eu (Manuel Cheţa) câştigătorul ediției din 2010 al Superblog, www.MoneyWatch.ro (castigatorul editiei Superblog 2009, aici veti gasi articole despre analiză bussiness, socială, investiţi, un blog de fast forward in viata si afaceri), LexaVerzes.ro (Alexandrei Verzeş), locul 8 -SuperBlog 2008, locul 2 -SuperBlog 2009, locul 3 -SuperBlog 2010.
  • Multumesc Claudiei de la SwissPlan.biz si echipei PCNews, felicitari pentru ca si-au facut treaba foarte bine in anumite situatii tensionate.

2 comentarii:

Claudia - SwissPlan spunea...

Multumim si noi! :)

xend spunea...

Cu multa placere!