quickmobile.ro devine quickmall.ro

    
     Telefoanele astea, le tastezi putin si imediat mor. De aceea m-am gandit sa trag cu ochiul prin cateva magazine online sa vad ce a mai aparut.
     La o simpla cautare pe "nea Gogu" am gasit foarte multe site-uri. M-am uitat prin mai multe insa cu ceva timp in urma dadusem peste unul, quickmobile.ro, unde vazusem un telefon foarte bun la un pret si mai bun si zic sa intru si pe-acolo. Tastez adresa respectiva si imediat ce intru pe site vad ca acesta a fost redenumit in www.quickmall.ro . In prima secunda am crezut ca am gresit adresa insa dupa ce ma uit putin pe-acolo observ ca acesta si-a extins categoria de produse si de aceea si-a schimbat si numele.
     Vreau sa va spun ca am fost placut surprins de performantele noului site, este mai atractiv si mai usor de utilizat. Oferta serviciilor cuprinde numeroase avantaje pentru clientii magazinului, iar in gama de produse sunt incluse urmatoarele categorii: telefoane mobile, accesorii gsm, foto video, parfumuri originale, console jocuri, IPod / Sony Walkma, Laptop/notebook, navigatii GPS.
     In afara de asta www.quickmall.ro ofera clientilor sai posibilitatea optarii pentru Garantia pe Viata sau serviciul Garantie in sistem Door to Door, in plus in luna iulie transportul este gratuit. De asemenea www.quickmall.ro aduce in premiera in oferta sa si cele mai noi modele de telefoane mobile dintre care: IPhone 4, Nokia N8, Samsung i9000, HTC A3333 Whildfire, asa ca am de unde alege urmatorul meu telefon.
    Va recomand sa intrati si voi pe www.quickmall.ro pentru a observa imbunatatirile aduse noului site si sa comentam impreuna ce va place si ce nu.
    Quickmall.ro este pentru toti!
    Odată cu lansarea site-ului QuickMall, m-am înscris în competiția pentru un iPad. Dă și tu sfoară-n țară!

Madalina Manole VERSUS Dalida: doua femei superbe ce si-au luat viata cand pareau a fi in culmea fericirii


Doua destine extrem de asemanatoare!
Amandoua aveau fani care le adorau si erau admirate pentru frumusetea lor. Madalina a fost "fata cu parul de foc", Dalida era si ea recunoscuta pentru parul ei superb, cu mult volum.
Aratau ca adevarate dive si erau extrem de talentate, avand voci deosebite, cu timbru asemanator. Nimeni n-a banuit ca in spatele imaginii pe care o aveau se ascundeau tristeti ce puteau duce la gesturi necugetate.
Dalida a decis sa-si puna capat zilelor intr-o noapte, pe 2 mai 1987, iar trupul ei a fost gasit a doua zi de dimineata, la ora 8:00. A luat somnifere, la 54 de ani. Despre moartea Madalinei s-a aflat tot la primele ore ale diminetii si se pare ca s-a otravit.
S-a spus ca Madalina ar fi avut o tenativa de sinucidere in trecut. Dalida a avut si ea una la cateva luni dupa ce iubitul ei, artistul italian Luigi Tenco, isi luase viata intr-o camera de hotel, suparat ca melodia compusa de el, "Ciao Amore", nu castigase trofeul la Festivalul de Muzica din Sanremo, in 1967.
Dalida a fost distrusa, dar, dupa tentativa de suicid, parea sa-si fi revenit complet. Era extrem de frumoasa, vesela, cu o alura aristocratica si fransese multe inimi. Melodiile ei erau foarte cunoscute in anii '60, asa cum si melodiile Madalinei erau pe pe buzele tuturor in anii '90.
Cat despre "biletele de adio"... Madalina nu se mai simtea frumoasa, desi se stia iubita. Dalida se stia si ea iubita, dar se simtea extrem de singura. Prieteni ai Madalinei spun ca era suparata pentru ca noul ei proiect muzical, un album la care muncise mult, fusese refuzat de casele de discuri.  Pe de alta parte, in luna mai a acestui an, ea a lansat cel de-al noualea album al sau - "09 Madalina Manole", la MediaPro Music. Dalida nu suporta ideea ca, desi toata lumea o adora, locuia singura in casa.

Castigati premii foarte usor cu LOCKERZ


Ce este lockerz?
Lockerz este un site american prin intermediul căruia puteţi să câştigaţi diferite premii precum Ipod-uri, Macbook-uri, Xbox, PSP etc.. Pentru a putea câştiga aceste premii trebuie să faceţi puncte care poartă numele de PTZ-uri. Momentan există 4 modalităţi de a câştiga aceste PTZ-uri:
1.Logare Zilnică
2.Răspunderea la intrebările zilnice (Dailies)
3.Invitarea de noi useri
4.Vizionarea de videoclipuri.


Cum poţi să îţi faci un cont?

Pentru a putea utiliza şi tu acest site ai nevoie de o invitaţie de la un user deja înregistrat. Atenţie, invitaţiile se dau gratis. NU SE DAU BANI PE ELE.
Am destule puncte pentru premiul dorit. Cum intru în posesia lui?
Pentru a vedea premiile oferite de Lockerz şi preţurile lor in PTZ intraţi aici REDEEM. Dacă aveţi destule puncte pentru premiul dorit trebuie să ştiţi că nu puteţi intra chiar aşa de uşor în posesia lui. În fiecare lună are loc un RESTOCK, (REDEEM) (mai nou, din câte am auzit vor fi mai multe pe lună) iar atunci toţi cei care au destule PTZ-uri îşi încearcă norocul pentru a câştiga ceva. Trebuie să fiţi foarte rapizi. Dacă reuşiţi să prindeţi premiul dorit trebuie să completaţi cu datele voastre şi să daţi REDEEM. Livrarea durează maxim o lună.
Este chiar gratis?
Permiile de la Lockerz vin sub formă de cadou, deci de la ei vin gratis. Problema intervine la intrarea premiului în ţara noastră. Trebuie plătită o taxă vamală. Nu vă speriaţi, nu este foarte mare. Din câte ştiam este 19% din valoarea produsului însă am auzit că a scăzut mai mult de atât.
Eu mai am 19 invitatii , cine doreste sa lase la comentarii o adresa de email penru a va trimite.