Ajuta-ne sa ajutam!


Competitia Superblog2010 s-a incheiat si urmeaza a fi anuntati castigatorii, de fapt toti finalistii vor castiga cate ceva insa se pare ca sunt mai multe premii decat finalisti asa ca PcNews a hotarat ce se va intampla cu premiile ramase.
Se pare ca dupa cateva discutii in care s-au sfatuit ce sa faca cu aceste premii, sa le redistribuie finalistilor, sa faca o proba speciala, sa o acorde prin tragere la sorti, etc sponsorul principal al concursului, Asus Romania, a hotarat sa acorde 2 laptopuri unor cauze sociale propuse de bloggeri sau cititorii acestora. Prin urmare ne este cerut suportul pentru a gasi doua persoane fara posibilitati materiale care au nevoie de 2 laptopuri ASUS asa ca daca si voi cunoasteti un astfel de caz nu ezitati sa ne scrieti.
Cazurile trebuie propuse pana marti, 7 decembrie, iar pe 8 si 9 decembrie finalistii SuperBlog vor alege prin vot cele doua cazuri care vor primi laptopurile.

Propunerile trebuie sa fie publicate prin comentarii aici si sa fie pe modelul:
1.Nume caz social
2. Varsta
3. Descriere pe scurt a conditiei sociale
4. Descriere pe scurt de ce ar trebui sa primeasca un laptop

Exemplu:
1. Nume caz social: Gigi Ionescu
2. Varsta: 16 ani
3. Descriere pe scurt a conditiei sociale: Fara tata, mama pensionara pe caz de boala
4. Descriere pe scurt de ce ar trebui sa primeasca un laptop: este premiant din clasa I pana acum, nu a avut niciodata un calculator dar visul lui este sa ajunga sa programator.

2 comentarii:

xend spunea...

voi incepe eu cu o propunere, este vorba despre o colega:
Nume caz social: Alexandru Andreea
Varsta: 19 ani
Descriere pe scurt a conditiei sociale: tatal a murit acum cativa ani, mama a murit anul acesta, si mai are un frate minor cu un handicap de care are grija
Descriere pe scurt de ce ar trebui sa primeasca un laptop: chiar daca are atatea probleme isi continua studiile facand naveta 60 km in fiecare zi, insa mai sunt si zile cand nu poate ajunge la scoala asa ca un laptop cu o conexiune internet ar fi ideal pentru a tine legatura cu noi, colegii, pentru a-i tine companie in momentele de singuratate si mai ales ii va fi de ajutor pentru a se pregati pentru bacalaureatul ce va urma.

xend spunea...

Se pare ca Andreea a fost votata pentru unul din cele 2 laptopuri. Sigur ii va fi de mare folos si se va bucura foarte mult. Sa-l stapaneasca sanatoasa!