Castigati premii foarte usor cu LOCKERZ


Ce este lockerz?
Lockerz este un site american prin intermediul căruia puteţi să câştigaţi diferite premii precum Ipod-uri, Macbook-uri, Xbox, PSP etc.. Pentru a putea câştiga aceste premii trebuie să faceţi puncte care poartă numele de PTZ-uri. Momentan există 4 modalităţi de a câştiga aceste PTZ-uri:
1.Logare Zilnică
2.Răspunderea la intrebările zilnice (Dailies)
3.Invitarea de noi useri
4.Vizionarea de videoclipuri.


Cum poţi să îţi faci un cont?

Pentru a putea utiliza şi tu acest site ai nevoie de o invitaţie de la un user deja înregistrat. Atenţie, invitaţiile se dau gratis. NU SE DAU BANI PE ELE.
Am destule puncte pentru premiul dorit. Cum intru în posesia lui?
Pentru a vedea premiile oferite de Lockerz şi preţurile lor in PTZ intraţi aici REDEEM. Dacă aveţi destule puncte pentru premiul dorit trebuie să ştiţi că nu puteţi intra chiar aşa de uşor în posesia lui. În fiecare lună are loc un RESTOCK, (REDEEM) (mai nou, din câte am auzit vor fi mai multe pe lună) iar atunci toţi cei care au destule PTZ-uri îşi încearcă norocul pentru a câştiga ceva. Trebuie să fiţi foarte rapizi. Dacă reuşiţi să prindeţi premiul dorit trebuie să completaţi cu datele voastre şi să daţi REDEEM. Livrarea durează maxim o lună.
Este chiar gratis?
Permiile de la Lockerz vin sub formă de cadou, deci de la ei vin gratis. Problema intervine la intrarea premiului în ţara noastră. Trebuie plătită o taxă vamală. Nu vă speriaţi, nu este foarte mare. Din câte ştiam este 19% din valoarea produsului însă am auzit că a scăzut mai mult de atât.
Eu mai am 19 invitatii , cine doreste sa lase la comentarii o adresa de email penru a va trimite.

Niciun comentariu: