ACER Extensa 5230E


Acer Extensa 5230E cumarat de la un magazin online pe la inceputul anului, nu mai stiu cu exactitate luna, functioneaza si in prezent bine, mai bine zis functioneaza ca in prima zi.
Acumulatorul ofera o autonomie de lucru multumitoare, tine in jur de 3 ore, putin uneori mai mult, ventilatorul de racire este silentios si nu dereanjeaza deloc, (functioneaza doar cand este necesar, nu permanent). Ecranul este destul de luminos si nu a avut defecte de pixeli sau ceva care sa ma deranjeze.
Acerul Extensa 5230 NU sta bine la capitolul carcasa, desi plasticul este destul de gros si rezistent iar finisajul bun, pe carcasa in locurile unde la alte modele extensa pot exista mufe de genul HDMI, aici apar astupate! In linii mari nu s-a lucrat foarte mult la carcasa, se potriveste la mai multe modele extensa, (carcasa comuna). Detine doua difuzoare si sunetul este destul de precis pentru un laptop.

 Pro: Cele doua difuzoare se aud destul de tare pentru un laptop iar sunetul este foarte clar.
Ventilatorul de racire este silentios si nu dereanjeaza, (functioneaza doar cand este necesar, nu permanent).
Contra: Aspect de laptop ieftin!!! Acerul Extensa 5230 NU sta bine la capitolul carcasa, desi plasticul este destul de gros si rezistent iar finisajul bun, pe carcasa in locurile unde la alte modele extensa pot exista mufe de genul HDMI, aici apar astupate!

Niciun comentariu: